Blog

Grevernesgolfshop nomineret til Årets Shop 2014

Rikke og Robert Greve har gennem mange år stået for golfundervisningen og drevet fysisk golfbutik i Fredensborg golf club. Robert er PGA pro og står for undervisningen af nye samt erfarne golfspillere, mens Rikke driver shoppen. Rikke drømte om at udvide butikken med en professionel hjemmeside og online webshop, hvilket byHerskind realiserede for dem i 2013. 

byHerskind hjalp også Rikke i gang med Facebook markedsføring og har løbende suppleret med bannerdesign til diverse online kampagner på golf.dk og Facebook. 

Allerede sidste år kunne man se resultatet af Rikke og Roberts investering i nye salgs og marketing platforme, da de blev nomineret til årets merchandiser 2013. De blev en flot nummer 2 med kun 28 stemmer til nummer 1. 

Nomineret for 2. år i træk

Vi kan med glæde meddele at Grevernesgolfshop.dk for andet år i træk er nomineret til årets merchandiser! Vi er så glade på Rikke og Roberts vegne, for vi ved hvor meget arbejde de har lagt i det og nominereingen er et kæmpe skulderklap. Godt gået. 

Der er ikke noget bedre end når vores kunder har success. Det er den bedste følelse at vide, at man har været en lille del af den rejse der skulle til for at nå dertil. 

Du kan læse mere om designet af grevernesgolfshop.dk her: http://www.byherskind.dk/portfolio

Til at promovere nomineringen bad Rikke os lave diverse slidere, bannere og reklamer til brug på hjemmeside, Facebook etc. Du kan se nogle eksempler her og måske blive inspireret til hvordan vi kan hjælpe dig til at opnå dine mål.

grevernes golfshop nomineret

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Related Posts