Effipress Partnere

Et stærkt partnerskab.

Effipress er startet og drevet af designfirmaet byHerskind ApS  og IT-firmaet SysCore ApS (opdateret 2020: SysCore er lukket da fokus er skiftet til Effihub. Michal som var ejere af SysCore og nu partner i Effihub står for al udvikling og vedligholdelse af Effipress hosting setup).

Siden 2013 har byHerskind og sysCore (Michal) haft et meget tæt samarbejde og løst utallige opgaver indenfor grafisk design, webdesign og programmering. For bedre at kunne servicere vores fælles kunder, så udviklede vi i starten af 2014 vores egen skræddersyede WordPress hostingløsning. Effipress er udbudt eksklusivt til kunder, som har fået designet og udviklet hjemmesider eller webshops gennem os.

Tjek også vores startup EffiHub, som er et softwareprodukt til time- og klippekortstyring i konsulentvirksomheder.  

byHerskind ApSWebdesign | Branding | Strategi | Online markedsføring

byHerskind ApS

Webdesign | Branding | Strategi | Online markedsføring

byHerskind blev oprettet i 2012. Udover at levere skræddersyet design med blikfang og personlighed, har vi specialiseret os i altid at have en strategisk tilgang til webdesign og online kommunikationsløsninger. Løsningerne tager altid udgangspunkt i, hvor der er størst udviklingspotentiale for den enkelte kunde – og så er det vigtigt for os, at din opgave bliver ført HELT i mål.

byHerskind hjælper i dag kunder over hele verden og er certificeret Effipress partner.

Så ønsker du at få løftet dit brand – og dit salg – så er det byHerskind du skal have fat i.

Læs mere om byHerskind

Effihub

Effihub

Effihub (startet i 2015 af byHerskind og sysCore) er en effektiv og brugervenlig, online kundeportal med bl.a. klippekortstyring, timeregistrering og fildeling. 

Kundeportalen er målrettet virksomheder, der sælger deres tid – fx tekstforfattere, grafikere og it-firmaer. Effihub gør det muligt for dine kunder at følge med i deres forbrug af timer/klip.

Med Effihub opnår virksomhederne overblik, mindre administration og større tillid fra deres kunder gennem effektiv, transparent opgaveløsning.

Læs mere om Effihub